Sabtu, 20 Jun 2009

Salam pertemuan

Assalamualaikum,

Bila membaca blog ini terkenang zaman belajar dulu. Suka duka di m3p terbayang di mata. Terima kasihlah pada Romzie yang berusaha membangunkan blog ni. Sebenarnya dah lama nak menulis dalam blog ni tapi banyak beno kerja.

Saya, Norizan Abdul Aziz, wife Khirul Anuar. Dulu saya belajar dalam Unit F. Harap-harap ade le kengkawan yg masih ingat lagi kat kita. Hai Kak Zam, apa kabo? Mane kengkawan kita yg lain ye . Tak de dengar berita apa.

Amboi Mail, dah jadi warga Johor ke sekarang ni? Saya pulak kena keluar dari Johor. Apa nak buat. Cik Abang I tu, sayang sangat kat sekolah dia. Tak mau tukar sekolah sejak dari posting sampai la hari ini.

Untuk pengetahuan, saya mengajar kat Sekolah Kanchong Darat, Banting. Kalau turun Banting singgah le rumah kami.
Alahai, tengok lirik lagu maktab , teringat saya sewaktu menjadi ahli koir maktab. Selalu nyanyi lagu ni bila ada aktiviti maktab. Tapi la ni, saya dah lupa pulak tune lagu tu.

Ok la, stop dulu kat sini. Ada masa saya menulis lagi. Bye.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini