Sabtu, 26 September 2009

AIDIL FITRI BERSAMA RAKAN M3P

Assalamualaikum semua. Selamat Hari Raya. Baru-baru ini, semasa Hari Raya ke 3, saya sempat mengunjungi rakan-rakan yang tinggal di sekitar Kedah. Antaranya rumah Rosdi di Jitra. Tahniah kpd hang kerana dah beli rumah ke 2. Ingatkan dah buka cawangan satu lagi. Rupanya...tidak.

Saya juga sempat ke rumah Rizal Pak Kassim&Izah. Dah 5 orang anak rupanya. Rumah pun dah diubah suai. Maklumlah, tukang sendiri. Tak sangka pulak, hari tu Taufik dan Aziah pun ada bersama. Jadi panjang juga berborak hari tu.

Tahniah pada Taufik. Dah jadi pensyarah kat IPGM Ipoh. Aziah pun hebat juga. Mengajar Tingkatan 6 lani. DG 44 hakiki lagi. Syabas pada ko me berdua.

Dalam perjalanan balik dari Penang ke Banting, sempat lagi singgah rumah Anisah Laile kat Sungai Besar. Dapatlah jumpa kawan-kawan lama.

Kepada semua rakan khasnya Ramzie, apa kata kita semua cuba bincang dlm blog ini tentang REUNION hujung tahun ni. Kalau dapat ditetapkan lebih awal tarikhnya, dptlah rakan2 kita sekolah menengah merancang cuti lebih awal. Cikgu sekolah rendah tak da hal. Harap dapat respon semua. TQ
"Selamat Hari Raya. Maaf Zahir.........."

Drp:
KHIRUL ANUAR BIN ISHAK [khirul2006@gmail.com]
No.3, Jalan Mentari 1B/12,
Bandar Mahkota, 42700 Banting,
Selangor. (013-2259720) (03-31802815)0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini