Ahad, 14 Jun 2009

KEMBALI BERTUGAS

Salam untuk semua,

Dah lama tak buka blog ni. Masa awal-awal dulu rajin juga. Tapi tak banyak respon drp kengkawan semua. Last sekali saya buka, asyik keluar muka Hashan je.... Tetapi, lepas Ramzie kirim SMS bagitau alamat blog yg baru, saya lihat dah banyak responn drp kawan-kawan.

TAHNIAH kpd Ramzie.... sekurang-kurangnya kita semua dapat juga berinteraksi di alam maya. Seronok betul dpt membaca pelbagai cerita dan perkembangan drp kengkawan.

Saya nak cadangkan kpd Ramzie.............Apa kata, cuba plan satu perjumpaan pada hujung tahun ini bulan Disember kat Terengganu macam yang dibuat oleh senior kita tahu lepas. Dptlah juga kita semua berjumpa kembali selepas 15 tahun terpisah.

SELAMAT BERTUGAS KEMBALI setelah cuti-cuti Malaysia selama 2 minggu.

Drp: Khirul Anuar Bin Ishak (Unit F)
Banting.

# Gambar kenangan semasa di rumah Zainudin di Bandar Darul Aman bersama Rizal Pak Kasim(unit D)

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini