Khamis, 4 Jun 2009

Selamat Datang ke Pekan Marang, Ismail M.Hatta


Gambar ini aku ambil pada 4 jun 2009 di Pekan Bandar Marang bersama Ismail Mohd Hatta ngan keluarga di tepi sungai marang. Mail bersama rombongan sekolah isterinya , berkonvoi kereta datang ke Ganu dan menginap BTPNTrg( 1.5km dr pejabat aku ), aku ambik kesempatan ini berjumpa ngan nya.Gambar atas adalah gambar keluarganya berrlatar belakangkan Sungai Marang, port utama ke Pulau Kapas..tentu rakan2 ada kenangan di Pulau Kapas..
...Ramzie , 04 jun 2009.

1 ulasan:

rakan mppp 91/93. on 4 Jun 2009 7:04 PTG berkata...

Serenoknye...tentu dah byk yg berubah. Dpt ler ismail makang kerpok leko losong yg tersohor tu...

Drp: Yahaya the BOS(Bukang Org Sohor)

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini