Sabtu, 20 Jun 2009

Unif F......ingat Tak pada saya

Assalamualaikum.Petang tadi saya dapat call dari Izan Abd Aziz ( wife Khirul Anuar) beritahu pasal blog ni. Yang create blog ni, bagus la sbb mungkin dengan cara ni dapat jumpa semula kawan lama....rasanye dah hampir 16 tahun sejak keluar dr m3p. Bila tengok gambar mail hatta, khirul, zek (zainudin) teringat kenangan lama.Mail, dah 3 anak ye, comel la wifenye. Ni...saya ni Raja Zamatullakhmar....korang punya PKU masa kat unit F tapi member dari unit lain kenal lagi ke? maklum la masa kat maktab tak famous. Sori la tak dapat insert ape-ape gambar.....lain kali ye. Sekarang ni ngajar kat ujung kampung......SK Tok Khalifah, Parit 13 Sg Panjang 45300 Sungai Besar, Selangor....pernah dengar tak? Kalau nak pegi Tanjung Malim dari sini dekat dah....45min aje. Oklah, setakat ni dulu. Member yang nak contact terutama dari unit F....sila-silakan la....0132604347. Jumpa lagi.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini