Isnin, 22 Jun 2009

Mencari Kawan2 Yang Sambung Belajar Di Oum


Salam semua. Diharapkan semua sihat belaka.Wah makin meriah blog ni.Tahniah aku ucapkang pada Ramzie.Apa khabar kak Zam,ijan,zainudin,khirul dan kawan2 yang lain.Aku pung setuju jika diadakan reunion semula pelajar m3p 91/93.Tempatnya mestilah kat ganu kite.


Dikesempatan ini juga,aku nak cari adatak member2 yang sambung belajar dengan oum.Aku ni ambilan julai tahun lepas.He he..dah tua2 baru nak belajar.Kalau ada bolehlah kita berkongsi2 maklumat dan asignment.Aku amik major bm,minor pj dan pk.


Kalau ada contactlah aku..016-696 7574


Dari Ismail Mohd Hatta unit F.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini