Isnin, 22 Jun 2009

Salam Perkenalan Kembali Warga M3p 9193

Salam , jumpa kembali setelah lebih 15 tahun tanpa berita.
Tahniah dan terima kasih kerana mengusahakan bolg ini. Moga persahabatan lama dapat dieratkan kembali. Jika ada rancangan nak buat reunion jangan lupa contact teman kat sini.
Untuk infomation, teman sekarang kat PPD Klang, Unit ICT dan Data sejak dari 2005.
Teman nak dengo kabo teman serumah kat Kapar dulu . Amran, Che Hanizan, Nuar dan Hashim. Kat mana korang? Hashim ada jugak jumpa. yang lain tak dengo berita. Begitu juga Teman serumah kat Pasir Panjang. mana korang Fendi, Mail, Zuraidi. Hashan selalu jugak jumpa. Kalau sesiapa tahun No.Tel diorang tolong masukkan dalam blog ini boleh. Satu lagi Ada tak sesiap yang tahun no tel abang Roslan Kelantan dan Najib Desa. No Tel dorang teman dah hilang sebab tukar telefon. Terlupa apa berita rakan-rakan Unit C ? Mana korang semua ? Hamzah, Shah, Ayu dan Nazri, juga lain-lain.
Sekian buat kali ini. Yang diatas gambar keluarga teman raya 2008
Azmi Kamal Mat Lazim
019-2926337
azmi_kamal@yahoo.com
azmi.kamal@webmail.moe.gov.my

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini