Rabu, 14 Julai 2010

Terkenangku Semasa Dulu
Salam bersua kembali buat rakan-rakan lama mppp9193 aku doakan moga sihat sejahtera dan bahagia di samping anak-anak kalian. Kepada saudara Ramzi aku nak ucap terima kasih kepada mu pasal bantu aku carikan tempat penginapan chalet di Marang dalam perjalanan balik ku ke Kuala Kubu Bharu dari Kota Bharu Kelantan selepas menghadiri kenduri kahwin rakan guru di Wakaf Che Yeh. Tidak lupa buat kawan-kawan aku sertakan gambar keluarga serta hobi mingguan kalau lapang. Jumpa lagi dari aku di Kuala Kubu Bharu . Khusaini Amir Puteh Wahab dan Ruzita Saidin serta enam orang cahaya mata. 016-6223061(amir); 0162312764 (Ruzita).

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini