Jumaat, 26 Jun 2009

Rahimie Jerantut UE & Alimin UG

r Salam rakan2 m3p, disini aku masukkan gbr saing2 kite , Rahimie Jerantut UE & Alimin Jerangau UG. Gambar ni dirakam baru sebentar tadi (11.49mlm -25 jun 09) semasa aku pergi jumpa dia orang kat Kuala Terengganu makang nasi dagang. Rahimie datang mesy kat KTrg ( 24- 26 jun 09 ) manakala si Alimin tu 'dikerah' datang oleh Rahimie dari Felda Jerangau ke K.Trg . Syabas pada mu Alimin krn sanggup dtg wpun 1jam pjlnan dari rumah mu semata-mata berjumpa rakan lama . Aku ngan dia wpun duk Ganu tapi jarang jumpa ..Bila jumpa byk perkara dibincangkan pasal zaman maktab dulu , seronok gok sekali sekala jumpa member2 ni. Sekian lu , jumpa lagi.. drp ramzie , 26 jun 09 - 01.25pg.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini