Selasa, 17 November 2009
Assalamualaikum.


Saya Kartini Sepawi dari UE 91/93. Baru nak belajar join masuk dalam blog ni. Selama ni dok mengikuti ja. Baca ruang sembang rakan2 M3P ni. Seronok tak terkata dan kenangan mengusik jiwa sungguh. Imbas kembali kenangan ketika di M3P dan terbayang wajah rakan2 sepejuangan ketika itu. Memang rindu pada anda semua terutama pada rakan2 UE 91/93. Terima kasih pada Abg Mie yang menjadi sifu untuk Tini membuat coretan sulung dalam blog ni. Ok salam persahabatan dari Tini jumpa lagi pada masa akan datang. Masih ingatkah lagi pada saya......0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini