Isnin, 1 Jun 2009

MENCARI SAHABAT LAMA

Terima kasih kengkawan yg tolong mencari DI MANA AFIZAH, macam jejak kasihlah pulok. Siapa aku? Akulah best friend fizah, kwn mengangis & ketawa bersama & tak lupa teman semangkuk maggi. Afizah skrg masih di Raub. Sejak aku pndh rmh th 2001, sejak 2 le aku dh x dpt contact fizah rindu x terkata. Satu jejak kasih dh berjaya ditemui, lepas ni aku nk tanya kt mana Sarimah Unit D?

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini