Khamis, 25 Jun 2009

Mintak maaf banyak2 pada yg hantar Gambar "Jangan Tiru Seperti Rakan Anda"

Aku memohon ampun dan berbanyak maaf pada rakan kita yang memasukkan gambar bertajuk "Jangan Tiru Seperti Rakan Anda" terpaksa dipadamkan gambar tersebut. Ini kerana ada rakan2 dan anak2 kita yang trauma dan ngeri melihat gambar tersebut. Aku harap sebarang gambar ngeri dan melibatkan sensitiviti rakan2 dan anak2 rakan lain tidak dipaparkan.
SEKALI LAGI AKU MEMOHON BERBANYAK MAAF PADA YANG MENGHANTAR GAMBAR TERSEBUT DAN TERIMA KASIH MEMERIAHKAN BLOG M3P9193 INI.

drp Ramzie , 25 Jun 09, 2.15ptg

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini