Sabtu, 6 Jun 2009

Gambar Keluarga Amran Unit D


Anak bongsu umur 4tahun

Gambar keluarga Merang aku ambil ni panas2 lagi sudah tangkap gambor ini(6 Jun 2009) aku terus masuk dlm blog. Gambar ini aku ambil semasa Merang datang bertandang ke rumah aku di Tmn Kalongan Melor, Rhu Rendang, Marang,Trg. Sebenarnya aku royat lama dah ke dia suruh msk gambor dlm blog, mungkin ia sibuk tak semp at nok buat. Loning Merang sudah jadi warga Kedah, bini ia org kedah dulu Unit E kat maktab kite. Anak ia yang sulung 10 thn, 8thn dan 4thn..Aku malas crite lbh2 pasal dia , biar lah dia royat sendiri pasal keluarganya, dia kata nok tulis sendiri dlm blog ini, jangan lupa dah lah, basa sungguh Merang ni puas aku kabor blog ni wujud, last sekali aku wat masuk gambor dia ,moga saing2 kite semua dapat tengok guano dah dia loning. Buat Merang sekeluarga aku ucapkan ribuan terima kasih krn sudi bertandang ke rumah aku...... ramzie, 6 Jun 2009.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini