Rabu, 1 Disember 2010

Hai...apa khabar kawan-kawan!!


Assalamualaikum semua rakan2. Dah lama tak ke udara. Semalam Azhan,Md Nor dan Azhar Unit A contact aku dari K.T. Terpanggil aku untuk mengaktifkan kembali diri di ruangan blog kelolaan saudara Ramzi dan Sabri yang tersohor.

Kepada saudara Ramzi....reunion masih ada harapan.Kalau jadi nanti...sebarkanlah melalui FB. Walaupun dah ada FB tapi aku pening kepala buka FB. Jarang bukak.

Kepada rakan-rakan...sedikit perkembangan aku,..aku dapat tukar sekolah ..dekat je dengan rumah aku. 3 minit je. SK Seri Jong, Muar,Johor.

Baru-baru ni,24 Nov 2010, tibalah saat bergraduat yang ditunggu-tunggu...Lewatlah sikit dapat pakai jubah U. Masa kat Hotel Dynasty,KL, aku terserempak dengan Faizal .Unit D atau E. Sekolah dia belakang hotel tu... Apapun ,aku juga nak ucap tahniah kepada rakan-rakan lain yang turut berkonvo pada tahun ini.

Wassalam.

Mat Ju Unit A
(ZULKIFLI ZAKARIA)
Pengerusi St. John 91-93
Rumah Baitul Nur

3 ulasan:

Awanama berkata...

Tahniah Mat Ju, bila lagi kita blh lawn ping pong lagi

Awanama berkata...

BAKAL PENGGANTI PM, INSYAALLAH.... TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI TUAH MANUSIA SIAPA YG TAHU...DRP: YAHAYA ALSOHOK

عبده العمراوى on 12 September 2019 10:48 PTG berkata...




شركة تسليك مجارى بالاحساء
شركة مكافحة النمل الابيض بالاحساء

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini