Khamis, 18 Jun 2009

Rumah Baitul Nur





Assalamulaikum kawan2....izinkan sekali lagi aku berkarya...

Kali ni tentang rumah sewaku yang dalam kenangan iaitu rumah Baitul Nur. Sebelah je dengan kedai Yah. Selalu jadi tempat persinggahan budak-budak maktab...dan tak leh nak elak dari kena oriented memandangkan lokasinya di tengah-tengah Pasir Panjang.

Ahli-ahli 90/92 ialah Pok Ya,Wan Mustafa,Asri,Sabarudin dan Rodizam. Pas tu...91/93 mari pulok.Muncullah aku,Wan Zil...Zaini Ninggal..Zainudin dan Md. Nor (kedah).Ku kirimkan beberapa keping gambar ahli baitul Nur di samping Arwah.....luper namanya?)

Gambar2 ni kekal keklasikkannya.;
Gambar 1.
Gambar ni ketika kami betul-betul keletihan
lepas habis musim orientasi.Aku.Din,Zaini dan Wan Zil

Gambar 2.
Selepas selesai minggu orientasi...agaknya senior nak pujuk dan amik hati
kami,,depa bawa kita pusing-pusing K. Terengganu.

Gambar 3 .
Kemesraan mula terjalin di antara junior dan senior...
Sampai main pijak2 pulak. Baju merah mcm menahan
berak tu...Rodizam.

Terima kasih blogger Ramzie memberi aku ruang. Next time ada lagi.....

Mat JU/Zul Unit A
013-6891272 /zulkiflinbf4172@yahoo.com.my
Kalau nak tengok lebih jelas...klik kat gambar...nanti gambar besar

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini