Sabtu, 22 Ogos 2009

Salam silaturrahim...............


Assalamualaikum buat rakan-rakan M3P 91/93 yang masih mengenali saya. Saya Haniza bt Mohamed Kamar(Kak Ima) dari unit G(Prasekolah). Seronok rasanya kalau dapat bersua dengan rakan-rakan yang dah lama tak jumpa, terutama sekali rakan-rakan dari unit G. Terlebih dahulu terima kasih kepada pencipta blog ini. Untuk pengetahuan semua, saya akan menamatkan pengajian saya hujung tahun ini, alhamdulillah. Student PJJ-OUM-KPM Kohot 1.(Pendidikan Khas)
Apa-apa pun rakan-rakan yang mengenali saya bolehlah contact saya di no. tel. 019-5738268. Mengajar Prasekolah di SK Syed Idrus, Kuang, Chemor, Perak.
Pada Zuriana tak tahu pulak ade buka butik kat Greentown. Saya selalu shopping kat sane.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini