Sabtu, 30 Mei 2009

YAHAYA & ANAK-ANAK (UNIT B 91/93)

Salam silaturrahim buat semua pengunjung2 blog ini. Teristimewa salam silaturrahim buat semua warga m3p sesi 91/93. Tak lupa salam silaturrahim buat warga unit B, geng praktikum sk Nibung kuale berang(wan zil,amir dan nasir), crew sohok(zaidi,taufik,zailan,razak"big boss",mustafa,amran,wan samsul dan yg lain2 maaf dah terlupe...)
Kat atas tu gambar aku dgn anakku. Yg sulung kembar 1 lelaki dan 1 perempuan, tapi yang lelaki dah 'pergi dulu' semasa dilahirkan tinggallah yang perempuan umurnya 10 tahun. Anak ketiga lelaki umurnya 6 tahun. Mana gambor ibunya? Gambar ibunya nanti dulu(tak muat nak masuk ha ha ha........) Baru la ada suspens....
Utk pengetahuan kawang2 saya kini mengajor di SMK Pengkalan Permatang Kuala Selangor bermula pada 1.1.2002. Sebelum itu saya ngajor di sek. tamil slps posting dari mektab hingga tahun feb 2001. feb 2001 hingga dis 2001 saya ngajor kat SK bandar baru kuala selangor.
Sekian untuk kali ini, jumpa lagi di lain kali dengan gambar ibunya pula he he he.....


....Tahniah buat mu Yahaya krn sudi masuk memeriahkan lagi blog , aku ucap 'takziah' di atas kehilangan anak kembar lelaki mu, aku tunggu gambar isteri spy dapat berkenal mesra lagi..
..drp ramzie.. 1 jun 2009.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini