Ahad, 31 Mei 2009

MENCARI SAHABAT LAMA

Sekiranya ada sesiapa yang mengetahui di mana Afizah bt. Ahmad (UNIT D 91/93)berada tolong maklumkan dalam blog ini. Sudah lama saya mencari beliau tetapi tidak berjaya menjejakinya.


..Sahabat lama yang demo cari itu satu unit ngan aku , insyallah kalau dapat maklumat ttg dia aku akan war2 kan dalam blog ini..tapi hrp dapat demo kenalkan diri supaya komputer rakan mppp kite dapat scan demo..terima kasih krn sudi sertai blog ini.......Ramzie , 01 Jun 2009.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini