Isnin, 4 Mei 2009

Terima Kasih buat Saudara A.Razak & Ismail

Terlebih dahulu aku mengucapkan berbanyak terima kasih di atas kesudian kalian berdua memasuki blog ini. Aku jua pohon maaf krn mgunakan nama aku 'http://www.ramzie.blogspot.com' sbagai alamat utk blog ini. Aku rasa mungkin salah satu sebab ramai rakan2 kita tak masuk blog ini.Insyaallah aku akan usahakan tukarkan nama blog tu pada rakanm3p9193 pulak ..kalau boleh.., Minta tolong kalian war-warkan blog ni bukan peribadi aku cuma guna nama sahaja , tujuan aku hanya lah semata-mata berhub dgn rakan2 seperjuangan sewaktu waktu dulu di maktab semoga diizinkan oleh Allah S.W.T dapat kita semua berjumpa ..insyaallah disuatu masa nanti.. dan dapat mengeratkan saliturahim antara kita. Kepada rakan2 yang kalu ke K.Terengganu atau ke Marang , hello lah sepatah dua pada aku , insyaallah boleh lah kita minum tea makan kerepok lekor.. okay jumpa lagi..

ramzie, 4mei2009, 3.27ptg.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini