Khamis, 28 Mei 2009

TQ ZUL

Assalamualaiqum. Diucapkan ribuan terima kasih kpd mung kerana proses gambar famili aku drp gelap jadi cerah. Aku tahu doh W. Zil jadi pensyarah malah doh gi naik haji. Aku pernah gi rumah dia kat Pasir Puteh, masa tu dia ngajor kat SMK Pak Badul dan masih lagi aktif sbg killer takraw. Masih ramai lg saing2 yang dicontact tak mencoret kisah mereka ke dalam blog ni. Mungkin masing2 sibuk dgn urusan msg2. Setakat ni saja dulu dan sekali lg tq kpd mung. Wassalam.....drp Amir (Unit B)

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini