Jumaat, 1 Mei 2009

Terima kasih buat Abdul Razak & Ismail Mohd Hatta

Terima kasih byk2 aku ucapkan pada kalian berduaan krn sudi memasuki blog ini , hrp tidak jemu menyumbangkan idea ,cerita dan sebagai nya utk dikongsi rakan2 yang lain.
Aku rasa mungkin nama blog ini atas nama aku so rakan2 yg belum masuk lg mungkin ingat ini blog peribadi aku, insyaallah aku akan usaha nama blog tu supaya dapat diubahkan menjadi nama blog rakan mppp kt9193 supaya ramai rakan kita tidak segan nok masuk, maklumlah masa belajar buat blog dulu ngan senior Sabri Ganu 90/92 nama aku didaftarkan, Apa2 pun buat rakan sekalian tujuan aku myambung saliturahim antara kita ... amin..

'Selamat Hari Pekerja'

dari ramzie , 1hb mei 2009, 12.58tgh.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini