Sabtu, 4 Julai 2009

Salam Mesra dr keluarga Azhan UA

Assalamualaikum geng2 m3p91/93. Ini gambar keluargaku tahun 2006. Terima kasih kpd Cg ramzee kerana menyediakan blog ni untuk kita saling berhubungi kerana dah sekian lama kita semua dah terpisah oleh keadaan yang patut diterima oleh semua orang. Dengan adanya blog ini sekurang-kurangnya tali persahabatan antara kita semua dapat dikembalikan. Aku sekarang ngajar di SK. Tengku Ampuan Mariam, K.Trg. Kalau kawan-kawan dtag ke KT dan nak tengok Bekas M3P hubungilah aku di talian 012-9615304 @ ahmad_azhan67@yahoo.com.
Kepada kawan2 UA yang telah hubgi aku spt Mat Ju, Mamat,Mat Nor, Azhar/Mahzom, Nora Penang terima kasih banyak2. Baru2 ni aku ke Bukit Merah, Perak bawa anak2 mandi manda di situ, ketika itu Wan Zil dari UB ( skrg dah jadi Lecture di IPKB) tel. aku.
sekian, jumpa lagi...........Drp Ahmad azhan, Noriah Othman, Muhammad Khairul Azry, Nur Ain Nadhirah, Muhammad Ikhwan dan Nur Alya Natasha.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini