Khamis, 2 Julai 2009

Dalam kenangan ..Pengakap Maktab pek,pek,pekkkk...


Gambar pengakap maktab semasa latihan senjata ..senapang pinjam dari kem tentera Padang Midin..inilah barisan hadapan yang mempertahankan maktab daripada serangan musuh..jangan marah weh gurau aje tuuu..Kenangan yang tidak dapat dilupakan.. drp ramzie UD.

2 ulasan:

rakan mppp 91/93. on 3 Julai 2009 3:07 PTG berkata...

TQ to Ramzi terbitkan gambo pengakap masa di maktab. Aku hok diri dengan M16 takdok peluru belah mu. Sekali berpengakap terus terperangkap ehh salah terus berpengakap.

Tanpa Nama berkata...

Tahniah dan tq Ramzie krn segarkn smula kenangan 18 tahun lalu. Tersenyum sendirian.... Aku ? Aku dok sblh Taufik.

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini