Rabu, 8 Julai 2009

Rai Rahimi Harun Kat D'Ganu Cafe

Gambar ini diambil sewaktu Rahimi Harun Perlis UC datang ke Ganu pd 3Julai09 yg lalu, Aku ngan Nazri UC turun lah meraikan kdtgan saing kite di D'Ganu Cafe sambil minum kopi D'ganu sampai jam 1.oopagi, sori lah gambar kurang clear bab pakai handset sony erikson aje..
drp Ramzie UD.

1 ulasan:

Mohd Zaidi Mohd Mustapa on 8 Julai 2009 pada 4:38 PTG berkata...

Rahimi, hang memang maintain..maintain lipat perut...keh..keh.keh

Nazri, salam bro..lama tak jumpa.

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini