Isnin, 13 Julai 2009


Assalamualaikum rakan m3p semua,
Alhamdulillah, kini blog kendalian Ramzi telah mendapat sambutan yang lebih meluas dari semua unit. Kebangkitan rakan-rakan dari semua unit semakin menguatkan harapan kita bahawa reunion boleh menjadi kenyataan andaikata semua rakan bekerja keras mengontack kawan-kawan. Walau siapapun kita sekarang...samaada masih guru...usahawan...agen jualan kereta atau apa sahaja....kita adalah warga mppp 9193kt.

Kepada Hisyam Kelantan UD, kalau lalu Muar,jgn lupa contact aku...member2 lainpun..jgn segan-segan.Asam Pedas Muar,kopi 434,mi bandung dan nasi beriani menanti anda!

Azhar,Md Nor ,Mail Golok dan Uda UA,sorilah sebab aku tak sempat chating minggu ni,,sibuk wat esaimen.

Zul/MAT JU UA

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini