Isnin, 15 Jun 2009

Terima kasih Buat Yahaya

Yahaya , gua caya lah lu.., wpun dok jupe ngan aku mu sanggup berpanas terik bergambar di depan sekolah kat pejabat PKG Marang,t.ksh juga pada bini mu kerana sporting gi ke situ,. moleknya mu ambil gambar ada label PKG Marang,.. kebetulan pada 11hb jun 2009 tu, aku berada di Melaka bercuti bersama kaum keluarga, memang aku tak duga mu sanggup cari jabat aku tu..Dok dam jugok aku nok ajak mung makang kepok lekor, sambil minum air tuak/kelapa nira kat Kg Kelulut, Marang, atau lempeng nyiur kat Kg Rusila,Marang tu...Terima kasih banyak2 kerana mu sudi bertandang ke tempat aku tempohari.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini