Isnin, 8 Jun 2009

RESPONG TTG KEPOK GONDEL OLEH YAHAYA N UDA S'WAK

Assalamualaiqum. Aku tengok gmbar kepok gondel mcm kuih kayu kamat yg biasa kita makan di kedai dkt stesen bas K.Trg. Sdp makan dicicah degn air teh O. Kepok gondel tu kalu makan panas2 mg sedap tp kalu dah sejuk kerahh ketong, cicah air pun dok jd menda. Tp masa maktab dulu bahang semacam je.

Uda sebenarnya masa sblum masuk maktab kejanya pemburu manok jantan bertelur. Mmg dia hebat tanpa sebrg senjata. Pada 5 jun lalu Sukrie (Rochie) ada datang rumah aku, mlm tu dia sekorga tidur kat Teluk Cempedak. Dia masih maintence mcm dulu sama mcm mu dlm gmbar mung pook. Anok mu berbaju merah tu sebiji ikut muka mu. Saeng2 serumah Wisma Al Amin yg belum dpt contact lg iaitu Rizal, Rahim, Hashim, Abu Kasim & Rosli.

Sekian. Jumpa lagi........................ AMIR

1 ulasan:

rakan mppp 91/93 on 11 Jun 2009 1:31 PTG berkata...

Amir , aku adala no telepon Rahim Ulu Gali.Ke mu cari no phone rahim yang lain.Contactlah aku.

...Azhar/Jengka

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini