Jumaat, 12 Jun 2009

Terima Kasih Ramzie

Assalamualaikum...
Pertama sekali tahniah pada Mat Marang atas inisiatif mewujudkan blog ni. Kawe dok Kulim balik Ganu jarang2 sekali pun dok tingat nok gi jumpe mung...sori bos dok tau nak ricki mu ada mana. Dengan adanya blog ini harap kita menjejak kembali member2 maktab kita yang hilang gua mana pun tak . Mat JU muar pun aku dapat contact melalui rakan serumahnya di JB dulu. Doh besor macam tu jugok budok tu. Sekian dulu buat try......
masihhhhh

1 ulasan:

KHIRUL on 13 Jun 2009 12:37 PG berkata...

SALAM, MAIL. Lama tak jumpa. Last seklai mujkan kau keluar kat TV3 beberapa tahun yg lepas. Nanti saya contact kau... KHIRUL

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini