Sabtu, 20 Jun 2009

tahniah....blog bebas politik



Assalamulaikum Blogger Romzie..

Tahniahlah mu tukor tajuk bab stadium tu....takut nanti ada yang bagi respons dok disangka-sangka. Aku sokong blog ni bebas....merentasi kurikulum.

Atas permintaan Mat Nor.....ni aku lampirkan 2 keping lagi gambar klasik

1. Makan sate bersama Mamat dan Mat Nor.. Sebelah Mat Nor yg nampak hujung kepala tu...Mak we lama dia...ehem.nanti Fini tak bagi makan Nor?

2. Bersama member selepas malam kebudayaan. Norazan dan Rosli skrg kat mana ye??Mat Nor ni member sebumbungmu...contactlah..jgn diam je.Hujung tahun nk reunion ni..

Mat Ju/Zul Unit A

1 ulasan:

AZMI KAMAL on 21 Jun 2009 8:39 PTG berkata...

Salam,
Tahniah kekawan. Teman baru tahu korang semua ada blog. Boleh lah mengubat rindu pada kekawan yang lama tak dengar berita.
Drpd :
Azmi Kamal Mat Lazim
Yoep Mie/Majlis
019-2926337
azmi_kamal@yahoo.com

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini