Khamis, 17 Disember 2009

Kenal Saya...KAK Are

Assalamualakum w.b.k. Terujanya nak join sama dengan rakan-rakan m3p yang dah lama tak dengor cerita...Banyak cerita Mie Jerantut je mana jadi. Terima kasih juga kat mie jerantut kerana sebar-sebarkan 'contact number '.
Sebelum dipanjangkan cerita elok teman perkenalkan diri dulu..
Nama :Hjh.Mastura Hj. Ahmad

Nama Suami : Hj. Norazli b. Hj. Musa .
Jumlah anak :5 orang(Seorang putera empat puteri)
Alamat tetap : Lot 15350 Jalan Teratai,Kg. Tasek ,Ipoh Perak.
N0.H/p : 019 5710934
Email : che_ mas68@yahoo.com.my
Blog :http://ustaztaliban blogsot.com


Syukur berkat usaha Ramdzi kami unit E(khususnya) boleh menyambung silaturahim kembali yang sudah lama terputus. Tahulah cerita kawan-kawan bahagia disamping keluarga tersayang.

Sama-samalah kita gunakan kesempatan bahagia ,gembira yang Tuhan kurniakan supaya dapat mentaati Rabbi dengan lebih baik. Rebutlah LIMA sebelum datang LIMA...sihat sebelum sakit kaya sebelum miskin, muda sebelum tua,lapang sebelum sibuk dan HIDUP sebelum MATI....


!2 Disember yang lalu, Alfiah sempat bertandang ke rumah Kak.Seronoknya kami sempat berbual panjang cerita-cerita lama.Pada kawan-kawan m3p yang lain jemput singgah rumah bila datang Ipoh.reha,syihan,Ani,Tini,Rosliza,Ain dah contact yang lain mana ye???


0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini