Jumaat, 5 Jun 2009

Blog RakanM3P umpama Jejak Kasih Atas Talian

Assalamualaikum....
Aku ucapkan terima kasih kepada blogger kita,Ramzi kerana menyambungkan persahabatan aku dengan beberapa orang sahabat lama. Yang terbaru....salah seorang Wanted yang aku cari (Mamat Unit A) baru call aku setelah terputus hubungan sulit sejak 1993. Yang lain2 tu lum dapat dikesan kot. Mungkin menyorok kat hutan Thailand dengan Chin Peng.

Yahya.......boleh tahan anak murid kau tu....
Uda.....kau kan glamour dulu.....pembunuh anjing bersiri!!!!
Mail Hatta,,result dah kuar...amacam?
Sabri Kelate, demo kreatif..
Mat Ju Unit A 91/91 0136891272,Muar,Johor

1 ulasan:

rakan mppp 91/93 on 5 Jun 2009 10:20 PTG berkata...

Chin Peng kat China la bukan kat hutan Thailand...suku sakat kaum kerabat dia ada la kat hutan Thailand tu. Sebagai mantan Pengerusi St. John Mektab P.Panjang apa kata ko buat lawatan ke hutan Thailand jejaki suku sakat M3P yang ko kata ada kat hutan Thailand tu, ke Medan boleh tak kan ke Thailand tak boleh - bekas ahli St.John 91/93 "BERKHIDMAT UNTUK KEMANUSIAAN"

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini