Isnin, 1 Jun 2009

Seimbas Kenangan


Assalamualaikum.

Alhamdulillah,blog ni nampaknya semakin mendapat sambutan. Kepada Yahya,Sabri dan Amaludin,selamat berhubung kembali dan kepada Ipoh Mali tu,.bagilah nama.Rasanya macam tau..

Kali ni aku kirim gambar untuk mengimbas kenangan lama ahli-ahli St. John wat lawatan ke Medan. Yang senggayut macam beruk tu...alimin. Aku harap dengan tersiarnya gambar ini,,member2 MPPP tak kira dari unit apapun akan berkarya di laman Wak Ramzie ni.Sekian,....zul Unit A (Pengerusi St. John)

1 ulasan:

rakan mppp 91/93 on 1 Jun 2009 5:03 PTG berkata...

Terima kasih zul..kenanagn di medan totap menjadi konangan manis aku. Terngiang2 lagu2 batak yg sedap tapi tak paham sepatah haram. Sewaktu gambar dirakam, kita bru lepas menari ala batak (tapi aku tak la batakkan..). Pas tu amik gambar ngam mamat pakai daun kat kepala ( kena bayar la pulok lepas tu..) tp lupa plak ape nama tempat tu..

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini