Sabtu, 27 Jun 2009

TEPI !!!!!!!!! ORANG PERLIS PULAK NAK JOIN

Salam ,

mula sekali tahniah pasai batch kita ada blog .........terutamanya kepada ramzi . Aku ni Rahimi Harun. Bukan Ahmad Rahimi .. dia tu senama dengan aku saja tapi size lain dia kurus tapi aku la ni setakat pak Ya tu aku ingat boleh celen la. Ingat dak, kalau tak ingat aku bagi pembayang... orang paling bising dalam batch 91/93 . sekarang aku jadi guru yang kurang ajar.... pasai masa mengajar sikit.. mengajar di SK Telok Kechai jalan kuala kedah alor star. Kalau ada kawan -kawan yang datang ke sebelah utara ni call lah aku ..siang malam 24/7 ..HP 0124800636 nak mai rumah lagi bagus.. tapi call dulu lah senang aku nak jamu hampa cicak goreng ka ..kura-kura bakar ka.. katak panggang semua ada huh.. sedapnya.



..Terima kasih buat Rahimi Harun krn masuk blog ni , pah ni ator gabor famili mu pulak..drp Ramzie..

2 ulasan:

rakan mppp 91/93. on 27 Jun 2009 10:28 PTG berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
rakan mppp 91/93. on 27 Jun 2009 10:28 PTG berkata...

kalau lawan pak ya dulu bolehlah, hang belum tau besaq mana pak ya la ni, bini dia jaga baguih punya...memang hang x boleh lawan...

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini