Sabtu, 15 Ogos 2009

Tawaran Hebat!!!


Ni nak bagi tahu... Minggu depan kita akan start puasa. Macam selalu, start puasa, start la kita menyoping esp mak2 orang ni... Bukan pe, seronoknye rasa dapat tengok anak2 n bapa kepada anak2 kita tu melawa sakan di pagi raya... Biar berhabis, tak pe asal dapat sedondon anak-beranak kan... So nak memudahkan keje mak2 orang ni, kat sini ada satu tawaran hebat. Mehla berkunjung ke kedai teman yang sedia menjual baju-baju raya untuk mak, anak n bapak sekalian... jangan risau, harga ditanggung beres, berapa % diskaun korang nak... no problem... kwn2 M3P punye pasal, confirm harga adik-beradik....

Setakat ni kwn2 m3p yang selalu datang beli baju sape lagi kalau tak aziah. Penemannye tentulah si taufik. Korang yang lain-lain ni, meh la menyoping kat kedai teman tahun ni... Gerenti cun....!

Zafri, kata nak datang bawak Sha. mehla... Semua kawan2 m3p,jangan lupa singgah n shopin kat kedai teman kalau lalu Ipoh k.

BUTIK KASIH, NO; 5, JALAN GREENTOWN 3, GREENTOWN NOVA, IPOH, PERAK DARUL RIDZUAN.
Zuriana Muhamad UC

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini