Khamis, 31 Disember 2009

KEHADIRAN TIDAK DIDUGA


Assalamualaikum semua,

Pada 29 DIS(Selasa), Rizal Pak Kassim dan Izahni serta anak-anaknya sempat singgah di rumah saya dalam rangka program cuti-cuti Malaysia. Tak sangka pulak mereka nak datang. Tiba-tiba ja call dah ada kat PD. 45 minit je nak ke rumh saya(Banting). Apa pun.... terima kasih kerana sudi datang.

Kepada Ramzie, tak mengapa tahun ni tak jadi reunion, Mungkin tahun hadapan kita cuba lagi.

Drp: Khirul Anuar Ishak

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini