Jumaat, 11 April 2008

GAMBAR KELUARGA AKU..RAMZI ABDULLAH
Ni kenangan aku kat dalam istana maziah kuala terengganu semasa hari raya tahun lepas,aku masih ada seorang anak berumur 9 tahun , anak yang lain aku dalam/ tgh proses , isteri aku seorang guru mengajar di SK Kelulut , Marang , Trg...datang terengganu contactlah aku kot boleh makan kerepok lekor free aku belanja..

1 ulasan:

Ron-ief on 12 Jun 2008 pada 12:11 PG berkata...

segaknyee kawang aku..

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini