Jumaat, 11 April 2008

Cara nok masuk gambar anda di blog ni

( keterangan gbr ni ..sori krn image tu dah hampir lusuh, ni kebetulan jumpa duk dlm frame terkena air .. ni gambar KELAS UNIT D ,sesi91/93 Maktab Perguruan Pasir Panjang , loning makb tu dah tidak wujub..diganti ngan sek sains trg)

SEBELUM ITU KENA SIGN IN DAHULU , KEMUDIAN MASUKKAN EMAIL iaitu rakanmppp@gmail.com , masukkan pasword ( contact Ramzi 019-9347380 ..untuk safety..)

pah tu..

KLIK NEW POST , AKAN KELUAR KOTAK (POSTING/SETTING/TEMPLATE) - POSTING - Create ..AKAN KELUAR title ( TAIP TAJUK YG ANDA MAHU ) CARI ADD IMAGE , KEMUDIAN KLIK - AKAN KELUAR - Add an image from your computer- kilk add another image @ pun klik browse jika image ada dlm fail lain.- Choose a layout terpulang pd anda klik upload jika selesai tungguuuu jap ..ia tengah loading..klik DONE bila siap , anda boleh masukkan text kemudian klik PUBLISH POST .

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

See Please Here

Tanpa Nama berkata...

See Please Here

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini