Rabu, 27 Mei 2009

SALAM SILATURRAHIM DRPD AMAL..

Assalamualaikum warga M3P. Masih kenal lagi ke jejaka Pasir Mas ni?

Amaludin Mahmood. Sekarang dah jadi suami dan ayah kepada 4 orang Amal's ni. Banyak cerita nak dikongsi tapi nantilah kita bicara kemudian.


..Terima kasih pada mu Din terutama pd isteri mu , EIla. ,krn sudi masukan gambar keluarga dlm blog ini , mu tu belajar lah retek nok masuk blog ini. Aku tgok gabar ini kebun buah misteri mane mu bergabar , iyo ko ..bab aku dok pernah tgok buah macam tu..semacam aje nampak .. jage mare wehhhhh..klu ada crite sensesi, terkini boleh coret lagi. Insyaallah di lain kesempatan aku akan coretkan pengalaman aku mengajar di Pulau Perhentian , Besut 2001-2003 selama 3 tahun aku bertapa di sana membawa anak ngan bini sekali, pgalaman bot hampir tenggelam kuala besut semasa hendak menabur ilmu pendidik pd anak Pulau Perhentiaan..oopp ini baru intro nya ..tungggu slpas iklan nanti.....ok bye jumpe lg wehh... drp ramzie.. 01 Jun 2009.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini