Selasa, 26 Mei 2009

Terima kasih Saudara Amir

Terlebih dahulu aku ucapkan terima kasih krn sudi menyertai blog ni serta mskkan gambar keluarga mu . Sekurangnya aku tahu kat mane mu berada mana lah tau jika ditakdirkan dlm kesusahan dapat lah jugok saing2 tolong. Aku kadang2 kena jugok kursus kat kuantan..tahniah aku ucapkan krn myambut belajar shgga ke peringkat master , tahniah juga anak mu dpt 5A UPSR .Apa2 pun aku ucapkan tksh byk2 kerna sudi berkongsi crite dlm blog ini.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini