Selasa, 26 Mei 2009

HEBAHAN TTG BLOG INI KEPADA RAKANG2 UTK INFO RAMZIE


Assalamualaiqum Ramzie & Zul Panjang. Aku buka blog pagi ini dan ada coretan drp Zul Pjg serta coretan salam interaksi drp mung ( Ramzie ). Zul dok kahwin lagi agoknya sbb tu gambar dia seorang aje. Aku dah kabor doh ke member2 melalui sms ttg blok ini spt Mamat Awang, Azhar & Mahzom (Unit A), Basri (Unit D ), Nasir, W.Zil, Che Amaluddin & Norlaila (Unit B) serta ramai lagilah kalau jumpa member2 lain lagi. Mung baru seorang je ke anok mu. Aku tgk gambar mu tu.
Mu singgah rumah aku dekat ngan BTP(PSPN) Pahang lebih kurang 150m jer. Dan sesiapa jer member rakan2 M3P 91/93 yg lalu jalan Kuantang-Kemamang boleh helo aku kalu nok datang rumah kat Batu Hitam ni.

Daripada ;
NO. HP : 019 9774115 Amir Kemaman

1 ulasan:

rakan mppp 91/93 on 8 Jun 2009 10:00 PTG berkata...

boleh tahang lah lu,masih hensem,mcm pelakong hindustang

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini