Ahad, 31 Mei 2009

Buat Azhar, Amaludin, Yahaya & Sabri

Assalamualaiqum. Aku dah baca crita mung belaka dan tgk gambar. Kpd ada anok2 yang tok dekor (ramai laki2) boleh tlg ayah mereka terutamanya Azhar. Boleh ajak cop kelapa sawit kat ldg mu yg besor tu. Duduk atas kerusi mcm toker siap ada ang pow raya menunjukkan byk duit mu. Kepada Amaludin n Ela mung kena beranok lg nok dpt anok puang pulak. Tu kedai mu ke jual sarang burung tempua. Kpd Yahaya mung sama dgn aku ada sepsang anok ttp mung makin sihat nampoknya. Mung 3 branak je mana gmbar bini mung.

Cuti ni mung belaka boleh doh nok g ke taman tema air bukit gambang yg di buka 1 jun. Tiket rm 18 dewasa , rm 12 budok2. Aku doh contant Sukri (Rochie), Uda S'wak n Abu Kasim supaya layar blog ni dengan crita terbaru mereka. Sabtu 30 jun aku jupa Azmi (Unit H) kat KIPSAS masa daftar Master isteri aku kat sana. Dia pun skali daftar. Dia ngajor d SMK Sg. Koyan. Masih sama seperti dulu mcm aku maintence.

Kpd Sabri, mung masuk le gambar terbaru bersama keluarga jgn. kedekut pahit. Nok tgk mung makin sihat ke spt dulu lg. Bukan apa doh 16 thun dok tengok. Sekian sj dulu , kiranya tersilap kata atau tersinggung harap maaf byk2 di atas coretan tersebut hanya bergurau aje. Hebahkan ttg blog ni kpd member2 laing yang belum ketahuinya. Wassalam..... drp Amir.

1 ulasan:

rakan mppp 91/93 on 31 Mei 2009 4:06 PTG berkata...

Bini aku tak muat nak masuk dlm gmbr ni skrin kecik sgt, he he he...Yahaya

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini