Ahad, 31 Mei 2009

Salam.....
First, nak ucapkan tahniah n syabas kepada sdr. ramzie atas usaha gigih lagi murni mewujudkan blog untuk kite-kite aje mppp 91-93 seusai 16 tahun berlalu. Sebelum ni dok tengok senior kita punye 90-92, jeles gak! Sape la nak buat untuk kita plk. Alhamdllh ada insan yang sudi meluangkan masa merealisasikan hasrat kita semua. Tahniah sekali lagi..!

Second, tq mahzom sbb frwd msj bg tahu kita dah ada blog. Siap ada gmbr fmli zom n sabariah lagi.... best dpt tengok. Ella pn sama.... best!

Third, bila baca2, alamak, kenapa yang joint semua kaum adam, Kaum hawa tak de pun.... Ca ne ni??? Pada sdr. ramzie dah msj minta pswrd tp termalu la plk nak joint. tapi..... ca ne ekk? htr je lah kan....

Fourth, malu la plk nk kenalkan diri. Cukuplah sekadar 'Ipoh Mali' dari Unit C. Ok ke? Skrg ngjr kat SMK Seri Ampang, Ipoh. Cik Abang, Anush Habib (ingat ke kat dia???) kat SMK Simpang Pulai, Ipoh. Kalau ke bumi Perak, meh la singgah rumah. Masuk tahun ke-4 kat cni, sblm ni di rawang, slngr.

Jumpa lagi.... wassalam.
017 2382708


..Buat tuan punya'Ipoh Mali' jangan le malu2 , blog ini terbuka untuk semua warga MPPP 91/93 kt dok kira kaum Adam @ kaum Hawa, terima kasih byk2 krn kesudian melayari blog ini , biar lah 'Ipoh Mali' menjadi pencetus bg kaum Hawa untuk dituruti oleh Hawa yang lain.Kita sama2 berkongsi crite & pengalaman jika sudi, hrp sudilah ya..jangan lupa masukkan gambar keluarga 'Ipoh Mali' di blog ini .. Kirim salam pada Anush Habib aku masih ingat agi kat dia , dok silap pasal kawad kaki mesti ingat dia.. Harapan aku agar 'Ipoh Mali' -Zuriana Muhamad-tidak serik masuk blog ini lg..
...Ramzie. 01 Jun 2009..

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini