Isnin, 25 Mei 2009

Bertaut Kembali Ikatan PersahabatanSalam dari saya,Zulkifli Zakaria,Unit A MPPP 91-93.

Tahniah kepada saudara Ramzi yang telah membuka ruang untuk kita berkongsi khabar dan berita.

Kalau member2 dah lupa siapa aku,ini passwordnya (orang paling tinggi MPPP)

Dulu pengerusi St. John selepas Kamal Arifin (Jumpa dia masa Konvo OUM Ogos lepas).S/U aku dulu Manimala. Tak taulah mana tercampak s/u aku ni. Tak jumpa-jumpa.

Satu lagi,dulu aku koir.Yang tengah-tengah tu aku la... Tukang sumbangkan suara.Mana pergi geng-geng koir tu. En. Chan ada lagi kerr?

Sekarang aku mengajar di SK. Sungai Abong,Muar ,Johor.(dekat dengan sekolah Ismail kat Bakri Batu 2).

Kepada member-member dari Unit A, aku memang berharap kita dapat berjumpa lagi. Juga rakan-rakan yang lain dari Rumah Baitul Nur dan semua warga MPPP.Mana pergi Mail Golok???

Tahun lepas aku nak buat Jejak Kasih la konon. Pergi Pasir Panjang. Rupanya cari maktab tak jumpa.Dah jadi sekolah Sains tak silap aku. Kalu ke Kelantan,aku tidur kat rumah Wan Zil ,member se'Totto' aku.

Aku tunggu panggilan jihad dari kawan-kawan.Wassalam....Zul (Mat Ju )013 6891272/zulkiflinbf4172@yahoo.com.my

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini