Selasa, 3 November 2009

assalamualaikum kengkawan

terima kasih zie kerana cipta blog ni. kawe raso cukup bertuah kerana dapat mengintai dan mengetahui rakan2 mppp dulu. kenangan kita semua hampir 16 tahun dulu tetap tersemat di hati. Kawe tengok gambar maso xpdc perhentian, teringat balik zaman kurus dulu. loni doh jadi guni berah doh. Anok doh setengoh dozen. Kawe duk di bunut payong dekat dengan wakaf che yeh. setakat tu dulu deh. Sapo2 hok kenal amrulkhairi mahmud ( unit F )n bini ambo rosliza yaakub ( unit E) bulih la hubungi kami berdua kalu ado maso. Kalu mari kelate bulih la kawe bawo gi pasar borong wakaf che yeh, 1KM dari rumoh aje. No tipon ambo 0139983188 n bini ambo 0139022728. Khas utk Raja Zam, kawe doh masuk blog ni, bulih la kito berbicara.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini