Selasa, 8 September 2009

SALAM RAMADHAN

Assalammualaikum WBT.

Lama benar juga tak aku (harap boleh guna ‘aku’ sebagai mengenang kembali zaman waktu kita semua di maktab) lawati blog yang mengembalikan nostalgia kita semua ini. Sekali lagi… tahniah dan syabas kepada sahabat baik aku Ramzi dan abang senior kita Sabri yang terus mengadminkan blog. Aku lihat telah ramai jua yang telah lawati dan turut serta dalam memeriahkan lagi blog khas untuk kita ini. Salam untuk SEMUA. Mudah-mudahan kita semua mendapat manfaatnya. Setidak-tidaknya kita dapat mengembalikan hubungan silaturrahim yang telah sekian lama terputus. “Jejak M3P”.

Kepada sahabat semua… jangan lupa tinggalkan alamat rumah atau sekurang-kurangnya nombor telefon. Siapa tau satu masa nanti kita memerlukannya. Jika tidak hari ini mungkin esok atau mungkin lusa atau mungkin….Kepada sahabat sekelasku Faizal terima kasih kerana masih mengingatiku. Lagu tu masih lagi dalam siaran. Kepada Wan Zil terima kasih jua kerana telefon untuk bertanya khabar begitu juga dengan Uda. Pertanyaan, “Kelana di mana sekarang?” Kepada Rahimi…kau masih seperti dulu…terima kasih atas sms yang selalu dikirimkan. Khas buat rakan di unit ‘E’ kalian semua masih diingatan. Begitu juga dengan keluarga pengakap. Buat Habis Baik. Terima kasih atas sokongan, dorongan, pertolongan dan seribu kebaikan lagi. Kepada yang tahu tentang perkembangan pensyarah kita…jangan lupa beri informasi untuk kita kongsi bersama.

Selamat Mengharungi Ibadah Puasa

Alamat Rumah:

No.17, Jalan Mangga 17,

Taman Kota Masai,

81700 Pasir Gudang, Johor Bahru.

(0197528124)

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini