Khamis, 13 Ogos 2009

Terima Kasih FaizalUE(Pai)

Terlebih dulu aku ucapkan tkasih krn mu masih ingat saing2 kita ni wlpun dah lama terpisah .Perkataan mulligan ni, mu ambil mana weh, aku dok pernah dengar perkataan tu .. mu loning duk gajar mane dulu aku dengar mu masih solo ,sekarang ni macam dah.. ohya baru aku ingat mu pernah gi kat aku di quaters guru pulau perhentian masa aku ngajor sana..oklah mu kirim salam lah mana2 member kalu jupe suruh dia masuk blog retek jangan masuk ikut sir dah , jangan campur bab2 politik dan sensetif mana2 kaum dah..

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini