Selasa, 11 Ogos 2009

Silence Pls, My Turn To Tee Off !

Assalamualaikum,
Waktu sunyi sepi nilah rasanya elok aku mencelah. Aku memang "tabik spring" kat korang semua. Tak sangka m3p ada magnet yang sangat kuat. Ramzie, aku dah beberapa kali jumpa kau di P.Perhentian, nape tak bagitau aku pasal blog ni? Walau apapun sekalung tahniah buat kau kerana berjaya menaja dan memeriahkan blog ni. Buat Zafri, timakasih kerana jemput aku join blog ni.
Seronoknya tengok kawan2 semuanya dah ada kehidupan yang bahagia. Anak2pun dah besar-besar. Tentu ada dikalangan korang yang dah pasang niat nak tambah cawangan ha ha ha. Sebagai kawan yang pernah korang kenal dulu, aku rasa bangga dengan pencapaian korang sekarang. Aku percaya, selain daripada kurniaan Illahi, m3p sedikit-sebanyak telah membuatkan korang berjaya hingga sampai ke tahap ini sekarang. Betul tak?
Apa2pun 'all the best' buat korang semua rakan2 m3p 91/93 sama ada yang dah masuk blog atau belum. Tak lupa juga rakan kita yang telah tiada. Al-Fatihah.
Korang boleh hubungi aku dialamat : atan_fj@yahoo.com
Sehingga bersua dilain kali. PAI

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini