Khamis, 13 Ogos 2009

Re: Pandangan Dari Senior _Salam sahabat sahabat

Kepada semua rakan m3p 9193 harap kita dapat renung2kan pandangan senior sabri tu. Aku telah dihubungi oleh senior sabri menyatakan blog ini ada pulak hok masuk isu2 politik sebelum dah lah ada hantar gambar ngeri & pelik dan dalam chat box pulak pelbagai nama samaran jembalang , temberang,..toyol,pelesit.. kebetulan dalam seminggu ini kesibukan duk di pkg ni beginilah kadang-kadang dok dam(tidak sempat) nok pantau .maklum lah time ni kena pantau sek sistem online SSQS, STS, SPPICTS dan terbaru iQ-PSS dan mungkin ada SS apa pulak pah ni.
Buat rakan2, mungkin tertanya kenapa senior sabri selalu masuk blog ni, yang sebenarnya rakan2 semua beliau lah org yang bertanggungjawab dan bersungguh2..org kelate kato 'SUNGGUH TI' mengajar aku mencipta blog utk menyambung silatuharahim yang lama terpendam, jadi dari masa ke masa beliau banyak bg pandangan aku tentang blog , dia tumpang gembira bila melihat blog ni makin meriah dan ramai yang telah masuk ni. Memang betul apa yg dikatakan IP yg digunakan oleh rakan2 boleh dikesan jadi gunakan sebaik mungkin , tika peluang dan ruang masa ada.
Blog senior kita m3p9092 kalau diperhatikan mereka2 amat sporting tiada isu2/gambar pelik yg mereka masuk ke blog . Tetapi kekadang aku rasa sedih gok pasal kita ni , rakan2 m3p 9193 kurang sporting ni yg hantar isu2/gambor pelik dan kalu dlm chat box seolah-olah tok sir nok bagi tau nama dan unitnya.
Kepada rakan2 yg selalu memberi sokongan dlm meriahkan blog ni aku tabik spring pada korang..JOM MARI LAH MEMERIAH BLOG INI.. kepada unit D aku pinta masuk lah blog ni supaya kita dapat dikumpulkan di alam maya ini..

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini