Khamis, 2 Julai 2009

XPDC Redang..Pendidikan Luar..

Gambar 1

Gambar 2


Gambar 1, dr kiri Mat Rosdi UB, Aku(Ramzie)UD,Hairul AnuarUE,Mohamed Donik UE,Rostan UE, Mohd Zaidi UD dan Mat Zafri UC , gambar ni dirakam di Pulau Redang semasa program pendidikan luar klu dok silap pd tahun 1992..masa tu baru nok start berkayak ke Perkampungan Air Pulau Redang..loning ni kampung itu sudah tiada lg telah dipindahkan ke daratan pulau 2 km dr jeti.
Gambar 2, aku ingat2 lupa dah yang perempuan siapa nama mereka nok sebut kot salah nama maklumlah gambar gelap skit tp wlpun gelap, si Mohamad Sulaiman UF yang panjat pokok tu masih lg jelas aku nampak..sori mamat jangan marah..aku rasa rakan2 masih lagi kenal mereka2 dlm gambar tu.... drp Ramzie UD.

0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini