Khamis, 2 Julai 2009

Kenangan Unit DGambar di atas dr kiri Norhisham Klate, Basri Phg, Jumri Phg, Md Asri Perak, Mohd Zaidi Phg,Rosli Sulaiman S'gor, Amran Ganu,Ramzie Ganu,Mazlan Safar Kedah.
Barisan depan dr kiri Afizah Ahmad Phg, Sarimah Atan Johor, Masetah Kedah, Zaleha Ismail Ganu, Zurina Ahmad PPinang, Juzliza Mohamad N9,Normah Noran Melaka, Faridah Lajis Melaka, Azmiah Sarani S'gor... di mana korang semua berada sekarang...yang belum sertai blog ni..Gambar ini dipaparkan untuk mengingatkan kembali kenangan unit D 91/93 , aku harap saing2 unit D yang belum masuk lagi blog ni dapat menyertai kita semua ...ayuh unit D marilah kita sama2 memeriahkan blog ni.. ramzie UD.


0 ulasan:

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini